Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel Rådgivning ✔     Konsulent med brede kompetencer ✔                                                                                                                                       ​25 69 48 39 eller 26 35 50 41​ l info@care-konsulenterne.dk

Bostøtte af social og praktisk karakter til borgere

Hos Care Konsulenterne i Horsens i nærheden af Randers og Aarhus, yder vi social og praktisk bostøtte i borgernes egne boliger. Bostøtte bevilges til borgere med forskellige problematikker og diagnoser, der har brug for støtte for at kunne opretholde en selvstændig tilværelse i egen bolig og for at kunne få hverdagen til at fungere.

Udvikling af borgerens færdigheder med bostøtte

​Formålet med social og praktisk bostøtte i eget hjem er, at udvikle borgerens færdigheder, så borgeren kan opretholde et så selvstændigt liv som overhovedet muligt. Bostøtten kan være i forhold til daglige udfordringer såsom at skabe netværk, at være i stand til at varetage opgaver i egen bolig og at få styr på økonomien. Det kan også være ledsagelse til lægebesøg, møder og samtaler som for eksempel på kommunen.

​Vi er opbygget igennem et netværk af ansatte pædagogiske medarbejdere og selvstændige pædagogiske konsulenter. Vi har stor erfaring med bostøtte til marginaliserede borgere med en række forskellige problematikker og diagnoser. Vi kan derfor tilbyde en række fleksible løsninger og koncepter, der favner bredt inden for det sociale område.

Kontakt os for at høre om støtte i egen bolig

​Du kan kontakte os på telefon 26 35 50 41 eller på 25 69 48 39 for at få mere at vide om social og praktisk bostøtte, og hvad vi kan tilbyde af skræddersyede løsninger. Du kan også skrive til os på info@care-konsulenterne.dk. Derudover er I mere end velkomne til, at kontakte vores referencer for at høre mere om os.

​Kort overblik

Leder: Mikkel Bak - Tlf.: 25 69 48 39

Leder: Chris Skak - Tlf.: 26 35 50 41