Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel Rådgivning ✔     Konsulent med brede kompetencer ✔                                                                                                                                       ​25 69 48 39 eller 26 35 50 41​ l info@care-konsulenterne.dk

Pædagogisk rådgivning til institutioner

Hos Care Konsulenterne i Horsens i nærheden af Randers og Aarhus, tilbyder vi pædagogisk rådgivning til en lang række forskellige institutioner. Vi ved, at det kan være meget givende med ekstern pædagogisk rådgivning både i forhold til borgere og i forhold til ledelse- og personalesamarbejde.

Forskellige ydelser inden for pædagogisk rådgivning

​Vi er opbygget igennem et netværk af selvstændige pædagogiske konsulenter og pædagogiske medarbejdere, som kan tilbyde professionel pædagogisk rådgivning til kommunale, regionale og private institutioner. Alle tilknyttede samarbejdspartnere har naturligvis en dokumenteret erfaring inden for arbejdet med marginaliserede børn, unge og voksne.

Vi kan tilbyde forskellige former for ydelser såsom:

  • ​Ledelse- og personalesamarbejde
  • Pædagogisk rådgivning og observation

Vi har i det hele taget stor erfaring inden for området med marginaliserede borgere med forskellige problematikker og diagnoser. Derfor kan vi tilbyde fleksible løsninger og koncepter, som favner bredt inden for det sociale område.

Vi kan altid skræddersy et tilbud, som dækker den enkelte institutions ønsker og behov. Og vi arbejder altid målrettet med at skabe et struktureret og overskueligt miljø med henblik på at skabe en tryg, fast, tydelig og stabil ramme på den enkelte institution.

Kontakt os gerne for at høre om vores ydelser

​I er naturligvis altid velkomne til at kontakte vores referencer for at høre mere om os. Og du kan kontakte os på telefon 26 35 50 41 eller på 25 69 48 39 for at høre om, hvad vi kan tilbyde inden for pædagogisk rådgivning. Du kan også vælge at skrive til os på info@care-konsulenterne.dk.

​Kort overblik

Leder: Mikkel Bak - Tlf.: 25 69 48 39

Leder: Chris Skak - Tlf.: 26 35 50 41